Her er masser af X Factor

Det er nok nærmest den eneste rigtige succes, DR har: X Factor. Selvom de godt nok koger suppe, så det vil nu med tilsyneladende hele fire ugers indledende manøvrer, før vi kan komme til det væsentlige: Nogen, man kan holde med hjemme i børnefamilierne!

X Factor er den ubekendte faktor – den lille ting der gør den store forskel – som DR beskriver på programmets hjemmeside.

De skulle bare vide! Mens DRs værter og dommere leder efter en sjælden sanger med X Factor, så har vi dem i lange baner i Inloco Regnskab. Vi har nemlig rigtig mange iværksættere blandt vores kunder, og jeg er overbevist om, at det er i den gruppe, vi finder den største koncentration af X Factor overhovedet.

I alle regnskabsafdelinger er der vel nogle særligt tralve perioder, og her lige efter nytår er en af Inlocos, fordi der er mange Summa-brugere, som ellers klarer bogføringen selv i løbet af året, der skal have lidt hjælp til årsafslutningen og reguleringerne. Og fordi der er en del iværksættere, som har nytårsforsættet: Få styr på det regnskab!

Blandt de nye kunder, vi har fået i den seneste uge, er der blandt andet en professionel blogger, og det er den første virksomhed, jeg har set, som alene drejer sig om at blogge. Det går rigtig godt – og der er masser af X-Factor. Og der kom en ny tømrer, som byggekrise og sorte udsigter til trods har valgt at starte som selvstændig, og som har ordrebogen fuld. Der er også X Factor der.

Det bliver den danske økonomis redning, at en stor gruppe af modige iværksættere, som både etablerer og vækster til trods for – og nogle gange på grund af – de dystre spådomme, vi hele tiden bliver præsenteret for af pressen.

Når vi i Regnskabsskolen holder informationsmøder for nye iværksættere kommer der nogle gange få deltagere. Det giver anledning til nogle gode spørgsmål og debatter, der kan trækkes lidt længere. Ind imellem kommer der mange, så går det stærkt – og så syder lokalet af X Factor. Det er smukt, spændende og lige til at blive afhængig af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.