Gratis læs-ind-service afskaffes

Har lige fået SummaSummarums nyhedsbrev ind ad døren, og det er tid til opdatering. Men der var også interessante nyheder om elektronisk fakturering.

Indtil nu har mindre virksomheder kunnet sende deres fakturaer til indscanning hos et læs-ind-bureau, når der var tale om en faktura til det offentlige, som jo kun kan modtage fakturaer i OIOXML-format og med EAN-nummer.

Denne belejlige ordning ophører pr. 1.7.2009.

Hvis du ind imellem fakturerer det offentlige, skal du inden da have fundet ud af, hvilken løsning, du vil bruge i stedet for at sende fakturaen til indscanning.

En mulighed er at (gen)indtaste fakturaen i en fakturaskabelon i NemHandel hos virk.dk. En anden er at købe adgang via en VANS-leverandør, og bruger du SummaSummarum kunne det f.eks. være Xomilo. Måske bruger du et internetbaseret program, f.eks. e-conomic, vil programmet ofte have et tilbud om, at du kan fakturere elektronisk ved hjælp af deres system.

6 Replies to “Gratis læs-ind-service afskaffes”

  1. Problemet eksister jo også den anden vej mht. at modtage OIO faktuaer.

    Dalby Data tilbyder ERP Faktura, et program til indlæsning af Leverandørfaktuaer i e-conomc. Udvekslingen af fakturaer sker mellem brugerens computer og e-conomic. Der er ingen trafikafgifter og et EAN nummer er ikke nødvendigt. Det er muligt at poster på såvel sager som konti.

    Hvis det har fanget din interesse, kan du se mere på
    http://dalbydata.dk/produkter/erpfaktura

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.