Franciskanerserien – nu som e-bøger

Brian Brandt, som du måske kender fra hans udmærkede iværksætterblog har startet e-bogsforlaget Myll. Tillykke til Brian med den nye virksomhed.

Siden Franciskanerserien er blevet trykt i små oplag og vi jævnligt løber tør for bøger, virker det som en naturlig ting at overgå til e-udgivelse. Lige pt. er der frit valg, men efterhånden som vi løber tør for trykte eksemplarer, vil vi alene sælge Franciskanerserien gennem Myll.

Du kan fra i dag  købe Franciskanerserien som e-bøger og dermed få leveret med det samme. Klik på et link for at komme til Forlaget Mylls bogsalg:

Iværksætterord

Årsregnskab for enkeltmandsvirksomheder

Nøgletal i praksis

Dine første ansatte

En aftale er en aftale

Virksomhedsordningen – sådan planlægger du din skat

4 Replies to “Franciskanerserien – nu som e-bøger”

 1. Hej Anette,
  Det er super godt. Da jeg gerne vil have helt styr på mit 2008 regnskab inden momsen skal afregnes om en uges tid, vil jeg fluks benytte mig af muligheden for at få fat i bogen (regnskabsafslutning) hurtigt og nemt.

 2. Ja, det er jo en hurtig og nem måde at få fat i litteratur på. Forlaget Myll er d.d. aktuel med den første bog om Stein Bagger og IT factory: http://fup.myll.dk/, så vi siger tillykke til Brian for et flot stykke arbejde.

 3. Hejsa
  Jeg vil gerne have fat i “virksomhedsordningen – sådan planlægger du din skat”, men desværre virker linket ikke. Kan du give mig et link til, hvor jeg kan købe bogen. Jeg skal bruge den til en artikel at VSO i Penge & Privatøkonomi.
  vh
  jørgen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.