Franciskanerserien – nu som e-bøger

Brian Brandt, som du måske kender fra hans udmærkede iværksætterblog har startet e-bogsforlaget Myll. Tillykke til Brian med den nye virksomhed.

Siden Franciskanerserien er blevet trykt i små oplag og vi jævnligt løber tør for bøger, virker det som en naturlig ting at overgå til e-udgivelse. Lige pt. er der frit valg, men efterhånden som vi løber tør for trykte eksemplarer, vil vi alene sælge Franciskanerserien gennem Myll.

Du kan fra i dag  købe Franciskanerserien som e-bøger og dermed få leveret med det samme. Klik på et link for at komme til Forlaget Mylls bogsalg:

Iværksætterord

Årsregnskab for enkeltmandsvirksomheder

Nøgletal i praksis

Dine første ansatte

En aftale er en aftale

Virksomhedsordningen – sådan planlægger du din skat

4 kommentarer til Franciskanerserien – nu som e-bøger

 1. Allan Hansen 2. februar 2009 at 21:50 #

  Hej Anette,
  Det er super godt. Da jeg gerne vil have helt styr på mit 2008 regnskab inden momsen skal afregnes om en uges tid, vil jeg fluks benytte mig af muligheden for at få fat i bogen (regnskabsafslutning) hurtigt og nemt.

 2. Anette Sand 19. februar 2009 at 18:49 #

  Ja, det er jo en hurtig og nem måde at få fat i litteratur på. Forlaget Myll er d.d. aktuel med den første bog om Stein Bagger og IT factory: http://fup.myll.dk/, så vi siger tillykke til Brian for et flot stykke arbejde.

 3. Jørgen Rasmussen 25. maj 2009 at 21:27 #

  Hejsa
  Jeg vil gerne have fat i “virksomhedsordningen – sådan planlægger du din skat”, men desværre virker linket ikke. Kan du give mig et link til, hvor jeg kan købe bogen. Jeg skal bruge den til en artikel at VSO i Penge & Privatøkonomi.
  vh
  jørgen

 4. Anette 7. august 2009 at 14:51 #

  Jørgen: Jeg sender dig et pdf-eksemplar, så du kan få skrevet din artikel.

  /Anette

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.