Diplomkursus for bogholdere – med ny struktur

Det går rigtig godt med Diplomkurset for bogholdere. Vores allerførste hold “pilotholdet”, som er et lille hold, der har hjulpet os meget med tilbagemeldinger på de enkelte kursusdage, skal til eksamen om en god måneds tid. Og i slutningen af denne måned starter det nye hold, som skal køre efter den nye struktur.

Den nye struktur indebærer, at kursister kan starte på Diplomkurset på tre forskellige tidspunkter, alt efter hvilke forudgående erfaringer, de har med bogholderi og regnskab. Og alle mødes så på Modul 1,  og kører samlet gennem de tre moduler, repetitionskurset og frem til eksamen.

En anden ny ting, vi skal sætte iværk, er differentieret hjemmearbejde: De kursister, som i forvejen arbejder som bogholdere, har ikke brug for træning i bogføring af almindelige bilag, men de kursister, som kun har en beskeden erfaring med bogholderi og regnskab i forvejen, er meget glade for de ret omfangsrige øvelsescases. Så der skal være faste og valgfrie opgaver, så alle oplever, at de bruger deres tid så effektivt som muligt.

Så der er rigtig mange spændende ting at tage fat på, inden det nye hold starter – og det er på sin plads at sige tak for alle evalueringerne fra kursisterne på hold 08A og 08B: Jeres bidrag er virkelig værdifulde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.