Dækningsbidrag i SummaSummarum

Hej Anette
Jeg har et spørgsmål til summasumarum, Jeg har selv version 2.8.2. Jeg kan se at man i den nyeste version kan beregne dækningsbidrag på fakturaerne. Hvordan virker det? skal jeg have en fil med min rabataftale der skal indlæses i programmet eller hvordan. Da jeg er elektriker er der ret mange varenumre, så hvis indkøbsprisen skal indtastes manuelt bliver det en stor opgave. På forhånd tak, og tak for en god side.

Med venlig hilsen Henrik

Hej Henrik.

Tak for de pæne ord om bloggen :-).

Du kan importere dine varer til SummaSummarum fra en fil, som du selv nævner. I filen kan du have både købs- og salgspriser. Varelisten kan du formentlig få fra din leverandør. Når du skriver en faktura, vil dækningsbidraget dannes på grundlag af dine købspriser og den salgspris, du skriver i fakturaen, det ser sådan ud i nederste højre hjørne af fakturaboxen:

dækningsbidrag i summasummarum
dækningsbidrag i summasummarum

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du skal købe SummaSummarum 3 eller ej, kan du afprøve programmet først.

Du henter den nyeste version her og installere den. Du kan så ikke bogføre – men du kan stadig se dit regnskab, lave en ordrebekræftelse osv. (Husk altid at tage en backup, før du installerer nye verisoner af SummaSummarum). Når du så skal tilbage til version 2, kan du hente Summa 2.9.8 her. Den bør du under alle omstændigheder opdatere din nuværende installation med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.