Brevkasse – opsamling: Om at finde en ny bogholder eller revisor

Jeg har fået et par næsten enslydende brevkassespørgsmål angående utilfredshed med en bogholder (og en revisor), og om jeg kan foreslå nogen i forskellige landsdele.

Lige i øjeblikket er mit netværk ikke så stærkt, at jeg på landsdækkende basis kan anbefale andre. Men det kommer nok hen ad vejen.

Spørgsmålet har tidligere været diskuteret her på bloggen, og jeg kan foreslå jer at læse følgende:

Inloco Regnskabs side om at skifte bogholder (tjeklisten)

Brevkassespørgsmål om sammenligning af tilbud fra bogholdere

Brevkassespørgsmål om uigennemskuelige priser hos bogholdere

Brevkassespørgsmål om at skifte revisor

3 Replies to “Brevkasse – opsamling: Om at finde en ny bogholder eller revisor”

 1. Pingback: Hvad alle iværksættere skal vide om: Bogholdere og revisorer - Anette Sand fra Regnskabsskolen - Iværksætter Debatten Amino

 2. Hvor mange timer skal en revisor ca. bruge om maaneden for at lave regnskab og bogholderi? Eller spurgt paa en anden maade, hvilke udgifter skal man regne med at bruge paa en revisor/bogholder pr maaned i et I/S firma?

 3. Hej Jacob

  Det kommer an på, hvor mange bilag, der er tale om. Og også hvor komplicerede de er (herunder om de faktisk er til stede, når man begynder at bogføre, eller om der skal bruges tid på at ringe og skrive for at få fat i dem). I Regnskabsskolens bogholderi (http://regnskabsskolen.dk/om-regnskabsskolen/bogholderiet/lobende-bogforing/) har vi I/S-ere, som vi kan bogføre for på et par timer pr. kvartal mens andre tager meget længere. Hvis materialet er bogført ordentligt i løbet af året, tager det kun kort tid at lave årsregnskabet efterfølgende. Hvis du har lyst, er du velkommen til at kontakte mig (post@regnskabsskolen.dk), så kan vi give dig et overslag over, hvad det ville koste, hvis vi skulle gøre det.

  Med hensyn til den samlede udgift, så handler det jo ikke bare om, hvor lang tid det tager men også, hvad timeprisen er. Så bed om et overslag på de samlede omkostninger pr. år.

  Dbh.
  Anette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.