Brevkasse: Kreditnota i SummaSummarum

Hej Anette.

Jeg har et spørgsmål vedr. fakturering i Summa Summarum. Jeg har aflyst et kursus pga. for få tilmeldte, og jeg skal derfor returnere kursusgebyr til de, der har indbetalt. Jeg har faktureret og bogført de oprindelige indbetalinger. Jeg forsøgte nu at skrive en faktura i Summa Summarum med et tilsvarende minus-beløb, men det kunne ikke lade sig gøre. Hvordan klarer jeg den?

Mange hilsner fra Ellen

Hej Ellen.

Tak for dit spørgsmål. I mange økonomisystemer, laver man en kreditnota til en kunde ved at lave en minusfaktura, så din intuition er god nok. Men netop i SummaSummarum har funktionen sin egen indgang: Stå i kartoteket, marker den kunde, der skal have penge tilbage, højreklik og vælg “Kreditnota til debitor”. Så kommer du ind i et design, som meget minder om faktura-dialogboxen, og den udfylder du så – men sæt ikke minus foran tallene, det finder Summa selv ud af.

Dbh
Anette
PS: Kommer du måske til vores arrangement: http://www.regnskabsskolen.dk/ivkurser/skattereformen, det bliver rigtig hyggeligt, og det er længe siden sidst :)

One Reply to “Brevkasse: Kreditnota i SummaSummarum”

  1. Hej Anette

    Tusind tak for svar – og dejligt hurtigt! Det var lige det, jeg havde brug for! Selv om det var nemt, kunne jeg have rodet længe for at finde det rette sted at foretage “operationen”.

    .. og tak for invitation til et af de glimrende arrangementer. Jeg holder øje med dem!

    Mange hilsner fra Ellen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.