Bogen om Fradrag

Dette billede kunne let blive en del af forsiden på Bogen om Fradrag. Jeg har fået det og flere andre gode forslag fra Nienke Johansen:

Forside til Bogen om Fradrag?

 

 

 

 

 

 

 

 

Bogen udkommer den 10. august 2009, og der er fuld gang i flere processer samtidig for at nå det hele. Du kan se indholdsfortegnelsen og bestille bogen, så du får den tilsendt på udgivelsesdatoen: Bogen om Fradrag.

5 Replies to “Bogen om Fradrag”

 1. Hej Anette,

  Rigtig god blog.

  Hvornår kan vi dog få privatrengøring som bruttolønsordning. Eller som fradrag, eller som en ordning hvor det er virksomheden der betaler en andel og resten betaler medarbejderen.
  Jeg går ikke udfra at det er muligt nu?
  Tror du det kommer?

  Ligesom i Sverige, en del virksomheder giver deres ansatte som har være ansat i mindst 12 mdr, og som har børn. De kan få udgiften til rengøring fratrukket indtil deres børn når en hvis alder.

 2. Hej Rikke.

  Tak for de pæne ord om bloggen.

  Ã…h – det ville være dejligt med privatrengøring som bruttolønsordning. Og det ville standse en stor del af det sorte arbejde, som foregår rundt omkring. Men desværre er det ikke en del af skattereformen, så jeg tror, at det har lange udsigter. Men det er ellers en rigtig godt idé.

  Dbh
  Anette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.