1. del af diplombogholderkurset = Grundkursus i bogføring

Jeg fik i dag en opringning angående om det er muligt at gå på en del Regnskabsskolens Diplomkursus for bogholdere i stedet for at tage et almindeligt grundkursus i bogføring. Kursisten har ingen tidligere erfaring med bogholderi, men vil gerne søge job som bogholderiassistent eller noget tilsvarende, hvor der kræves noget kendskab til bogføring og en grundlæggende regnskabsforståelse.

Diplomkurset for bogholdere er delt op i fire moduler (fem, hvis vi regner repetitionskurset med som et modul), hvoraf modul 0A og 0B egentlig er samme kursus men på enten to eller fem dage, alt efter tidligere erfaring med bogføring. Hvis man deltager i modul 0A og modul 1, når man omkring alt det grundlæggende vedrørende bogføring, herunder lønbogføring ud fra forskelligt materiale. Så er det muligt på et senere tidspunkt at tage de to-tre sidste moduler og eksamen.

Næste modul 0A starter den 26. maj 2009. Vi har inge ledige pladser på hold 1, der starter lige efter påske, men der er foreløbig god plads på maj-kurset.  Den samlede pris for “grundkursus for bogholdere”, som varer 10 kursusdage fordelt over nogle måneder – altså modul 0A og 1 – er kr. 16.600 + moms.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.