Styr på bookinger og regnskab

Hej Anette

Jeg har lige startet et booking buerau for latterinstuktører, www.latterbooking.dk. Vi tilbyder latterkurser og latter til fest og lign.

I den forbindelse sidder jeg og leder efter et system der kan gøre det let at holde styr på booknigerne og regnskabet. Kender du til et passende system ?

På forhånd tak
Peter

Det er da helt til grin!

Undskyld… den har du nok hørt mange gange før, men jeg kunne ikke lade være :-).

Var det bare til en enkelt instruktør, ville SummaSummarum kunne klare hele opgaven med deres kalendersystem, men jeg går ud fra, at der er tale om et samlet overblik over alle latterinstruktørerne, og så kniber det lidt med de gode ideer herfra. Jeg kender ikke et system, der både kan klare bookingerne og regnskabet på samme tid. I jeres sted ville jeg først og fremmest lede efter et bookingsystem isoleret, og så sikre, at det kan eksportere de relevante oplysninger til en tekstfil eller et regneark. For når vi er så langt, vil I kunne importere til rigtig mange regnskabsprogrammer, og dermed vil I kunne vælge regnskabsprogram ud fra jeres behov og ikke ud fra, hvad der tilfældigvis findes i tilknytning til bookingprogrammet. Prøv evt. også at spørge på http://amino.dk, der er ofte hjælp at hente.  Finder I ikke noget godt bookingsystem, vil det være inden for mulighedernes grænser at få det lavet i Excel, men den slags er naturligvis ikke helt gratis.

Lad mig gerne høre, hvad I når frem til.

Og så indsætter vi lige et lille pausegrin:

 

3 Replies to “Styr på bookinger og regnskab”

  1. Hej Anette

    Tak for dit svar, det er fornæmt med en postkasse som din. Jeg har forhørt mig forskellige steder, men er ikke nået frem til et godt system endnu. Så ind til videre er det en exelfil hvor de forskellige ting står på forskellige ark. Det fungere ok ind til videre. På et senere tidspunkt vil jeg kigge lidt mere på at finde noget software

    tak for svaret
    Peter

  2. Kommentarer bliver som regel godkendt automatisk eller meget hurtigt. Men ind imellem har jeg andre ting, som er mere presserende end bloggen her – og så kan der godt gå nogle dage, før der sker noget som helst.

    :-) Anette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.