Stiftende generalforsamling i Anette Sand A/S

Den stiftende generalforsamling er fastsat til tirsdag, den 26. februar. Aktieselskabet kan ikke stiftes, før vi er klar med mit eget (altså Inloco Regnkabs) regnskab, fordi mit indskud skal være på plads (via det nye holdingApS: Anette Sand ApS), før det hele spiller, som advokat og revisor vil have det. Indbydelse sendes ud særskilt til ejerkredsen.

Det bliver SÅ rart at få det hele på plads også med den strukturelle del af virksomheden.  Nu skal jeg så finde ud af, om jeg kan formå Danløn til at lade min aftale overgå fra den ene virksomhed til den anden. Sidst jeg prøvede, kunne det ikke lade sig gøre, men jeg prøver igen.

Men ellers går det fremad med flytningen: Bordene skulle komme først i næste uge, stolene er kommet. Vi har internetadgang og fra i morgen også netværk til alle PC-ere og IP-telefoni i alle kontorer. Vi regner med at telefonerne  så også virker fra i morgen, ellers må du fortsat maile, hvis du skal have fat i os.

Og vi holder, som planlagt, housewarming, også i morgen, fredag den 4. januar 2008 kl. 14.00 – 17.00 på Frederiksberg Allé. Kik forbi, hvis du har tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.