Skema til rejseafregning

Jeg har tidligere skrevet om årets satser for diæter og kilometerpenge. Men et er at kende taksterne, noget andet at få dem beregnet rigtigt. Hvis man f.eks. er væk 1½ døgn, skal der beregnes timetakst for diæterne, og det går hurtigt hen og bliver lidt besværligt.

Her kommer derfor et rejseafregningsskema med satserne for 2008. Det er lavet som et regneark, jeg har beskyttet de felter, man ikke må taste i, men der er ingen adgangskode til beskyttelsen, så du kan skrive videre på det, som det passer dig.

Hent rejseafregningen her.

9 Replies to “Skema til rejseafregning”

  1. Pingback: Rejseafregning - her er skemaet - Inloco

  2. Nice, dette er supet, kommer helt sikkert til at bruge dit skema m.m. en masse. Tak Anette
    Hilsen
    Tina

  3. Nå begejstringen har lagt sig, jeg tastede glad datoerne ind i rejseafregningsskemaet, og fik så en værdi####, ikke så mærkeligt regnearket er konstrueret sådan at det skal trække 2 datoer fra hinanden, det kan man da ikke gøre sådan som du har skrevet det, burde man ikke først skrive hvor mange døgn og timer det er og så gange ud.

  4. Først: Tusind tak for nogle kanongode tips & ideer her på dine sider, Annette. Jeg har ved flere lejligheder fundet svar på bogholderispørgsmål her på dine sider :-)…det på trods af,i al beskedenhed, at jeg er en temmelig erfaren bogholder!
    Rejseafregningsskemaet “opfører” sig altså totalt underligt på min PC (Vista 2007). Når jeg skriver datoerne, så skrives der nogle fuldstændigt volapyktal ???f.eks. 06131921 – er der noget galt med min Pc ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.