Satsen for lejlighedsgaver er forøjet til 700 kr.

Og det gælder allerede fra nu – og i de fleste tilfælde altså julen 2008: Hvor gaver til medarbejdere indtil nu har måttet koste max. 500 kr. (for at være skattefri for modtageren), er satsen pr. julen 2008 ændret til 700 kr. Ifølge SKATs pressemeddelelse har beløbet ikke været ændret i 12 år, så det var måske også på tide.

Der er tale om max. 700 kr. inklusive moms. Og momsen skal ikke med i momsopgørelsen, så der skal bogføres på en konto uden momskode.

2 Replies to “Satsen for lejlighedsgaver er forøjet til 700 kr.”

  1. Hej

    Er det 700kr pr medarbejder om året eller må man godt give dem en gave to gange på et år på 700 kr? Julegave og fødselsdagsgave. ?

  2. Julegaver og andre lejlighedsgaver – 700 kr. pr. styk, altså gerne flere gange om året. Men spørgsmålet om, hvorvidt en almindelig fødselsdag er en “lejlighed”….. Runde fødselsdage, barnedåb, bryllup, jubilæer: Ja. Almindelige fødselsdage? En blomst er vel OK, og så kan en gave til 700 kr. vel også være det. Jeg tjekker lige op på reglerne og vender tilbage her på bloggen. Jeg ved dog med sikkerhed, at man ikke kan indføre “månedsgaver” eller noget tilsvarende, der skal være en fornuftig anledning.

    /anette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.