Problemer med eIndkomst: Dobbelt hovedkort

Så er der et kvarter til sidste lønafregning skal være på plads for 2008 for de af jer, der bruger Danløn. Så der er nok drøn på tasterne rundt omkring.

Jeg sluttede mine sidste lønninger i går, det kunne ikke lade sig gøre før, fordi eIndkomst ikke har indlæst skattekort siden den 23.12, så Danløns fleksible indberetningsfrister bliver noget mere stive af, at eIndkomst nu også skal bidrage til festen.

I Inloco Regnskab laver vi løn for en række virksomheder, og vi har tidligere oplevet, at en medarbejders hovedkort ikke blev brugt, selvom medarbejderen ikke var ansat andre steder end hos denne ene virksomhed. Hovedkortet var angiveligt sendt til en tidligere arbejdsgiver.

Nu har vi så også oplevet en situation, hvor en medarbejder, som er ansat i flere virksomheder samtidig, får tildelt og bruger sit hovedkort to gange. Det er et stort problem, fordi medarbejderen så uforvarende kommer til at betale for lidt i skat.

Vi er nogle, som er ganske spændte på, hvordan årsafslutningen kommer til at spænde af.

2 Replies to “Problemer med eIndkomst: Dobbelt hovedkort”

  1. Jeg er interesseret i at høre hvilke konsekvenser det fik for medarbejderen, at vedkommende fik tildelt og brugt hovedkort to gange? Står selv i samme dillemma!
    Tak :-)

  2. Vi beregnede den skatten manuelt og medarbejderen satte pengene til side og betalte dem, da han modtog årsopgørelsen. Men det var fordi, det var så sent på året. Hvis vi havde haft fejlen tidligere, ville vi have rettet den i den kommende lønudbetaling.

    Dbh
    Anette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.