Nye kurser i Regnskabsskolen i 2009

Kursuskataloget er færdigt! Lidt forsinket – men dog inden nytår.

Regnskabsskolen har flere kurser end nogensinde. Vi fortsætter naturligvis med de kurser, som har været populære indtil nu, og så har vi nogle spændende nyheder:

Filer og tricks: Om at få mere ud af sin PC-er med synkronisering, fjernadgang, filimport osv.

Excel for lidt viderekommende – måske især for bogholdere og administratorer, som kan lidt men kunne trænge til ny inspiration til brug af dette fantastiske redskab.

Blogging med WordPress er egentlig ikke en nyhed, vi har gennemført det tre gange før. Men det er første gang, at det er med i det officielle program – hidtil har kurset bare været udbudt blandt de, der specifikt havde interesse for det.

Virksomhedsdatabaser med Experian er heller ikke en nyhed. Men vi har gjort kurset kortere og billigere i 2009. Tjek, hvad dine konkurrenter oplyser om sig selv, og lav helt opdaterede lister til dit b2b-salg.

Bogføring i dagligvarebutikker med SummaSummarum: Kurset er et must, hvis du skal i gang med Tips og Lotto, returblade og daglig kassekladde.

Så alt i alt er det mange nye kurser. Oven i købet sker der også en masse med Diplomkurset for bogholdere, men det kræver vist sit eget indlæg – så følg med her på bloggen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.