Iværk 08 – aktiviteter, initiativer, tilbud

Regnskabsskolen har en lille stand på Iværksættermessen. Så kom endelig forbi – vi er ved at line op med både gode tilbud og nye, interessante tiltag. Husk at printe billetten ud i forvejen, ellers koster det 80 kr. ved indgangen. Link til billetter til Iværk08.

Ud over, at der vil være lejlighed til at tale med os og stille konkrete spørgsmål om regnskab og iværksætterøkonomi, kan du deltage i mine to workshops:

Fredag, den 12. september kl. 10.30: Fra baggårdsbutik til aktieselskab
Man lærer heldigvis af sine erfaringer. Men nogle af os skal begå dumhederne mange gange, før det siver ind! Jeg fortæller om, hvordan drømmen om en økologisk byhandel blev udlevet og overlevet – og hvordan udviklingen er gået siden. Du kan høre om, hvad det har betydet for min virksomhed at få en professionel bestyrelse, og hvad al den selskabsomdannelse overhovedet skulle til for.

Lørdag, den 13. september kl. 12.00: Din første medarbejder
Kom og hør, hvordan du skal gebærde dig, når du skal have din første medarbejder. Vi kommer omkring både de praktiske og økonomiske forhold, regler og love og også nogle af de overvejelser, mange iværksættere har, når de for første gang skal være chef i egen virksomhed.

Nyt kursus, der er under opsejling til iværksættermessen: Bogføring specielt for dagligvarerbutikker.  Vi har fuld gang i planlægningen – så hvis du ikke kan komme til Iværk08 men gerne vil høre om kurset, så kontakt Regnskabsskolen.

Og kommer du til Iværk08: Husk visitkortene. Det er simpelthen årets networkingsmulighed.

På gensyn!

Anette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.