Fryns: Internetforbindelse til virksomhedens netværk

Har dine medarbejdere mulighed for at arbejde hjemmefra ind imellem, fordi de kan logge sig på virksomhedens netværk fra deres egen (eller firmaets) computer hjemme? Så kan du betale for medarbejderens internet- og telefonforbindelse, uden at det bliver skattepligtigt for medarbejderen. Som en regulær og traditionel frynsegode, og uden egenbetaling fra medarbejderens side.

Det er en betingelse, at medarbejderen har adgang til netværket hjemmefra. Det er ikke tilstrækkeligt med at kunne se hjemmesiden og hente/besvare e-mails. Der skal mere til.  Det er op til arbejdsgiveren at vurdere, hvornår kravet er opfyldt, man skal kunne udføre det samme arbejdet på  netværket, som man kan på arbejdspladsen.

Samtidig skal du som arbejdsgiver være omhyggelig, når du vurdere, om det er en passende ordning at indføre. For der er naturligvis nogle sikkerhedsrisici forbundet med, at virksomhedens netværk kan tilgåes fra mange forskellige lokationer, så spørgsmålet om datasikkerhed skal op at vende, inden du etablerer adgang til netværket fra alle medarbejderes privatadresser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.