Diplomkurset – også som aftenskole eller weekendkursus?

Jeg har længe gerne ville lave en mere organiseret uddannelse for bogholdere – og det blev jo til Regnskabsskolens Diplomkursus for Bogholdere. Og som jeg tidligere har skrevet om, har vi fået fyldt vores hold og er godt i gang med at planlægge sæson 2009.

De fleste af kursisterne er ansatte i regnskabsafdelinger eller personer, som ønsker at blive freelancebogholdere. Den slags er der sandelig også brug for, så her opfylder vi vist et stort behov.

Jeg får nu henvendelser fra eventuelt kommende kursister, som ikke har mulighed for at gå på kurser i 20 hele dage på hverdage. Og Diplomkurset for Bogholdere er jo netop langt og grundigt. Derfor spørges der til, om jeg kan lave kurserne som aftenundervisning. Eller weekendundervisning. Nogle ønsker det ene, nogle ønsker det andet…. Spørgsmålet er så: Hvad er der størst behov for. Hvis du skulle gå til undervisning, som svarer til 20 hele kursusdage, ville du da vælge 40 aftener (en hel sæson på “aftenskole” eller ville du foretrække 8 weekends?

3 Replies to “Diplomkurset – også som aftenskole eller weekendkursus?”

  1. Helt klart weekendkurser. Og helst på Fyn, så vi andre også kan komme med uden at skulle helt til østkysten.

    mvh
    Jan

  2. Weekendkurser. Det er noget langt fra Jylland til et aftenkursus i Kbh.. Er der mulighed for fjernundervisning? Sikkert mange fra hele landet som er meget interesseret i diplomkurset. For I kan sikkert ikke holde weekend kurser både på Bornholm, fyn, sjælland og Jylland :).

    Mvh. Mona Ekenberg

  3. Tak for jeres respons. Vi arbejder på fuld tryk på at finde en løsning, så vi så hurtigt som muligt bliver landsdækkende. Enten ved kurser i Jylland eller ved en kombination af fjernundervisning og internatkurser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.