Deadline: 1 uge til den udvidede selvangivelse

Så er der en uge til, at den udvidede selvangivelse skal være afleveret.  1. juli. Så der er nok megen travlhed i de forskellige bogholderier, for selvom de første faktisk får afleveret allerede i april, så er der altid nogle, som har brug for hjælp i allersidste øjeblik. Har du ikke fået lavet din endnu, så er det ved at være ved de tider, hvor sagen skal overvejes.

Jeg tænker, at det dog er venligt at SKAT at sørge for, at vi kan holde sommerferie i god ro og orden, det ville ødelægge meget for mange, hvis afleveringsfristen blev rykket en måned :-). Og som bonus er momsafregningen for de kvartalsregnende for 2. kvartal rykket igen til den 18. august i stedet for den 10. (11.) august. Altså en uge længere i den anden ende også. 

Regnskabsskolen holder sommerferie i juli måned: Vi har ingen kurser da. Der er ting, som skal forberedes, navnlig diplomkursets 2. modul. Men Inloco Regnskab holder åbent hele sommeren igennem, selvom det ind imellem er på nedsat kraft, fordi sommerferierne også skal have plads.

Er du tilmeldt nyhedsbrevet? Ellers kan du gøre det her:

Tilmeld nyhedsbrev. Eller i boxen til venstre her på bloggen. Der kommer ikke så mange nyhedsbreve, måske otte pr. år, for jeg skriver ikke, før jeg synes, jeg har noget at fortælle. Men det har jeg snart, så tilmeld dig hellere…

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.