Brevkasse: Er en playstation fradragsberettiget?

Da vi er et nyopstartet virksomhed der beskæftigere sig med præsentation af visualiseringer og andre fornmer for 3d animationer, ville jeg høre om det er fradragsberettigeget at købe en evt. playstation 3 ell. lign. som pesonale/præsentations udstyr?

I må trække de omkostninger fra, som medgår til at erhverve, sikre og vedligeholde indkomsten i firmaet. Hvis der er brug for en Playstation 3, så køb den. Men den skal kunne bruges i en relevant sammenhæng. Hvis det mest er, fordi ejeren gerne vil spille Playstation, så er det ikke en fradragsberettiget udgift. Nogle gange kan der være tale om et blandet driftsmiddel (linket åbner som pdf.) Personaleudstyr: Det kræver, at der er ansatte i firmaet, at der f.eks. ikke er tale om en enkeltmandsvirksomhed som arbejder hjemmefra uden ansatte. Præsentationsudstyr: Ja, hvis der er et rum/mødeværelse, hvor kunder kommer og får præsenteret jeres produkter.

Hvis man har kontor uden for hjemmet, er der adgang til fradrag for flere indkøb, fordi adskillelsen mellem privat og virksomhed er mere tydelig. F.eks. kan det være meget relevant at købe et TV til kontoret ude i byen, og det er fradragsberettiget, hvorimod indkøb af et TV til en virksomhed, der drives hjemmefra, efterlader en fornemmelse af, at der måske kan være tale om at bøje reglerne.

 

One Reply to “Brevkasse: Er en playstation fradragsberettiget?”

  1. Hej Anette

    Tak for dit hurtige svar.
    Rigtig godt forklaret.

    Mange tak for hjælpen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.