10.310 visninger af et enkelt blogindlæg

Som nogle ved, skriver jeg ind imellem også lidt i iværksætterforummet “Amino“, hvor der foregår rigtig mange interessante debatter iværksættere imellem. Der er også mulighed for at lave sin egen blog der, og det har jeg gjort – den bliver ikke opdateret så tit som den burde, for der er virkelig mange læsere.

Det suverænt meste indlæg handler om kørselsgodtgørelse. Emnet er nok ikke så interessant, men siden det indeholder information, som rigtig mange selvstændige har brug for, er det blevet vist over 10.000 gange nu.  Se indlægget her:

http://www.amino.dk/blogs/inloco/archive/2007/11/21/k-248-rselsgodtg-248-relse-kilometerpenge-nye-2008-takster.aspx

Her på bloggen er de mest populære indlæg:

Årsafslutning i SummaSummarum (hvor jeg også har mange kommentarer)
Kilometerpenge/kørselsgodtgørelse 2008, ligesom på Aminobloggen – dog ikke med 10.000 visninger :-)
Dækningsbidrag og dækningsgrad

– jeg bruger statcounter.com til at holde øje med antallet af besøgende på de forskellige blogs og sider, det er godt og gratis, og selvom det ikke har så mange fine featues som Google Analytics, så passer det mig fint, at Google ikke er både kunde (på mine Adsence-annoncer), leverandør (på mine Adwords) og også dem, der ved mest om, hvor mine besøgende kommer fra, og hvor de går hen. Men det er jo nok bare mig, som er en smule overfølsom overfor den monopolagtige status, Google har været dygtige at tilkæmpe sig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.