Vi venter på SummaSummarum 3

SummaSummarum bliver udgivet i version 3 inden for de næste par uger eller tre. Der vil være tale om nogle nye features, hvoraf den vigtigte er et aktivitetsmodul, som muliggør tidsregistrering på kunder med direkte overførsel til fakturaer. Der sker ingen væsentlige ændringer i budgettet, som stadig ikke kan fordeles på måneder, og der er heller ikke tale om et flerbrugersystem.

Især for konsulenter i enkeltmandsfirmaer vil der være tale om en stor gevinst med det nye aktivitetsmodul. I Inloco er vi for mange til, at det vil komme til at fungere, så længe der ikke er flerbrugeradgang, så vi fortsætter med vores hjemmestrikkede timeregistrering på div. regneark.

Jeg går ud fra, at der herefter ikke vil blive udviklet mere på version 2, og foreslår vores kunder at vente med at købe SummaSummarum til version 3 er ude for at undgå at skulle betale for opgradering lige efter købet.

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal opgradere eller ej, kan du hente betaudgaven og afprøve den. Husk sikkerhedskopiering, inden du går i gang. Jeg har dog afprøvet et stykke tid uden fejl, så jeg tror ikke, at risikoen for fejl er så stor.

4 Replies to “Vi venter på SummaSummarum 3”

 1. Jeg venter på det bliver gratis.

  Det er nok latterligt, men jeg kan ikke få mig selv til at købe et program som hedder SummaSummarum. Jeg må indrømme at jeg ikke har fået det afprøvet endnu (selvom jeg flere gange har downloadet det) så jeg skal ikke kunne udtale mig om programmets virkelige funktionalitet og om det er godt med et aktivitetsmodul eller ej.

 2. Det er det bedste til små virksomheder, fordi det er intuitivt rigtigt opbygget. Men der er jo andre på markedet, så det er mere et spørgsmål om at shoppe lidt rundt og høre i omgangskredsen, hvad “man” bruger.

 3. Til blondie:

  Hvorfor skulle SummaSummarum blive gratis?
  Det er et af de bedste og mest intuitive regnskabsprogrammet til mindre virksomheder, forretninger m.m., samtidig det er billigt med stort B.

  Jeg kan godt nok ikke forstille mig at et sådant produkt skulle blive gratis, når man tænker på alle de udviklingstimer som blevet lagt i det.

  Mht. navngivning.
  Bruger du så heller ikke Word :-) hehehe…

 4. Bjarne Brusen: Fordi jeg har så få bilag at jeg ikke vil betale for et program.

  Hvad er der galt med “Ord (Word)” det er da et fint navn især når man kigger tilbage til starten, hvor det stortset kun var ord som blev skrevet i det (og det er det nok fortsat mange steder).

  Jeg bruger Open Office nemt, gratis og ikke bundet til ét firma

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.