Tilladelse til at bruge vejvisere og kort (DGS-KRAK)

 

Vi bor:
Gråbrødretorv 1
1154 København K
Vis på kort Ruteplan
Leveret af

Ind imellem er der diskussioner om, hvorvidt man må eller ikke må deeplinke til forskellige sider, og forskellige firmaer har forskellige holdninger til links. F.eks. er KRAK gået fra “absolut forbudt” til “OK hvis private, ikke erhvervsmæssige hjemmesider”. Altså et nej til mange, der har brug for det. Hvorimod De Gule Sider, http://dgs.dk, ikke bare giver lov men også hjælper os igennem med flere forskellige måder at linke på. Nydeligt. Og det er jo ikke svært at regne ud, hvem der taber og vinder på denne politik. Tillykke til De Gule Sider.

/Anette

4 Replies to “Tilladelse til at bruge vejvisere og kort (DGS-KRAK)”

  1. Ja, det skulle da ikke undre mig. Det der kan undre er, at de slet ikke forstår sammenhængen mellem popularitet, brugervenlighed og tilgængelige features.

  2. Hej,

    DGS har tilbudt denne service igennem længere tid. Så vidt jeg husker nærmer det sig 2 år siden jeg første gang lavede et dgs.dk link på den måde.

    Desuden tilbyder rejseplanen.dk også en søgeboks til ens hjemmeside – så man på den måde nemt kan fortælle ens kunder hvordan de finder virksomheden med offentlig transport.

    Mvh
    Stefan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.