skat.dk er nede – momsafregning på mandag

skat.dk har været nede – også tastselv delen – siden i hvert fald ved 14-tiden i eftermiddags, og vi må da håbe, de får det op at køre inden på mandag, som er sidste frist for momsafregning.

Skulle du få brug for at indberette og betale, mens skat.dk stadig ikke virker er metoden at sende en mail til skat@skat.dk med momstallene og dit CVR-nummer. Og så ringe til dem mandag (hvis du orker at vente i køen) og få en medarbejder til at danne en FI-linje, som du kan bruge i netbanken.

Tlf: 72221818

Og så i øvrigt gemme kopien af mailen, for når intet andet virker, er det jo heller ikke til at vide, om mails når frem.

Du har også mulighed for at besøge dit lokale skattecenter og angive og betale personligt.

I betragtning af, at man har valgt at spare den automatiske udsendelse af girokort væk, må vi gå ud fra, at eventuelle forsinkelser, som skyldes manglende styr på IT-delen fra SKATs side, ikke udløser den sædvanlige bøde på 800 kr. + renter af momsbeløbet.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Almindelig Sund Fornuft » Blog-arkiv » Skat.dk - forbedringer i oppetiden - 13. maj 2007

    […] Sidst vi afregnede moms, skrev jeg om SKATs server, som var lukket på grund af vedligeholdelse. Denne gang gik det betydeligt bedre, så vidt vi er orienteret: Vi observerede kun godt ½ times nedetid lige efter kl. 15.00. Og nu da det er sket to gange i træk, og det er helt tydeligt, at SKATs hjemmeside ellers fungerer fint, er udtrykket vedligeholdelse naturligvis det samme som “nede pga. overbelasning”. Det er derfor en god idé at indberette dagen før, hvor det er muligt. […]

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.