Så er de nye logoer her

Så er de nye logoer her. Stor tak til grafikerne (som jeg med største fornøjelse skal linke til i det øjeblik, de får deres hjemmeside op at køre – de er unge og firmaet er helt nyt…), de har udvist stor tålmodighed og gennemført projektet med betydelig faglig og pædagogisk tæft.

Det første er Inloco Regnskabs nye logo. Her kan man se, at skriften er ændret men vingerne bibeholdt. Vingerne har skiftet farve, man kan sige, at Inloco Regnskab hjælper sin søster Regnskabsskolen på vej (nej, det er ikke søsterselskaber – men vi kommer til at fungere næsten sådan) ved at afgive den orange farve.

Inloco Regnskabs nye logo:

Regnskabsskolens logo:

Det bliver de to, vi kommer til at bruge mest i det daglige.  Anette Sand A/S skal dog også have et logo til diverse fællesaktiviteter og/eller initiativer, som ikke ligger naturligt ind under Regnskabsskolen eller Inloco Regnskab.

Det kommer til at se sådan ud:


Eller kort sagt:

 Jeg er yderst tilfreds og glæder mig til at tage de nye logoer i brug.

8 Replies to “Så er de nye logoer her”

 1. Vil du løfte sløret for, hvad fremtidssikringen går ud på, skal I lave andet end regnskab og bogføring?

 2. De lysegrønne vinger er lavet til Franciskanerserien. Se http://franciskaner.dk.

  Men siden det ikke er helt sikkert, hvordan den bogserie vil udvikle sig, skifter vi ikke logoet, før vi har besluttet os.

  Skulle Franciskanerserien ikke få brug for logoet, så står en lysegrønne for gode håb og spændende muligheder, indtil der pludselig dukker en oplagt aktivitet op. (Jeg kan finde på en masse, men lige nu har jeg mere end fuldt op at gøre med Regnskabsskolen og Inloco Regnskab.)

  /Anette

 3. Jeg må ærligt erkende at det ligner noget der er blevet lavet i photoshop på en ca. 7 minutter. Det er en firkant der har fået lidt perspektiv behandling og er blevet kopieret og fået et horizantalt flip.

  Ang. det nederste af dem, er de bare kopieret endnu engang og fået en Hue/Saturation med andre nuancer.

  Teksten ligner en standard skrift alá SWISS familien.

  Hvis du gik til en produktionsskole med en webdesign linje, ville de kunne udarbejde noget flottere på ingen tid.

  Men det er selvfølgelig smag og behag, men dog fra det profesionelle øje med sans for kreativitet, er der ikke noget at prale af i dette tilfælde – For “grafikerens” side af.

  Blot en mening fra en der ikke holder det inde.

 4. @ Christian Skovbo: “Det er en firkant der har fået lidt perspektiv behandling og er blevet kopieret og fået et horizantalt flip.”

  Nej. Det er et sæt vinger, som har fulgt min virksomhed siden 2001. De kan ses som vinger (luft under…), en sommerfugl, en åben bog og – med de halve vinger, tre fugle. De er vigtige for mig, og har været debatteret her:

  http://www.amino.dk/forums/p/22001/156372.aspx#156372

  Jeg tror, at vi har forskellige værdier alle sammen og de afspejler sig naturligvis også på nettet. Jeg har f.eks. en hel masse imod flash-introduktioner, jeg kan godt lide open source og jeg synes, at man skal gøre sig umage for at værne om sin historie og lave balance.

  Vingerne passer godt til min virksomhed.

  /Anette

 5. Hej Anette

  Jeg sidder og leder efter en logo-designer med Google og falder over din tråd her. Jeg er vild med dine vinger, og jeg kunne ikke have lavet det i PS. Dit design er enkelt, klart og sobert; hos dig ville jeg gerne lægge mine debet-kredit-opgaver 8)

  Venlig hilsen
  Hanne B. Stegemüller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.