Placering af årets resultat i egenkapitalen (Summa)

I forbindelse med anvendelsen af programmet er jeg stødt på følgende problem, som muligvis er en opsætningsfejl i programmet, men jeg vil ikke undlade at gøre opmærksom på dette, så det muligvis kan blive rettet.
 
Problemet er, at når efterposteringer er ført i 2006 regnskabet og er overført til 2007, står kontoen “Årets resultat” i 2007 regnskabet og ikke på “overført fra tidligere år” og dermed udviser egenkapitalen en forkert saldo.
Under “sidste år”, hvor det hører hjemme, er det ikke registreret og udviser dermed også en forkert saldo.
 
Jeg skal på ingen måde gøre mig klog på systemopsætninger m.v., men har jeg ret i denne observation og hvis, vil der da blive udsendt en rettelse omkring dette med næste opdatering?

Jeg mener ikke, at der er en fejl. I forbindelse med afslutningen af det tidligere regnskabsår, kan du vælge, hvilken konto årets resultat skal overføres til, og da er standardopsætningen “Årets resultat” og ikke “Overført fra tidligere år”. Men du kan jo lave det om, hvis du synes.

Egenkapitalen bliver ikke forkert, idet egenkapitalen består af flere konti, altså hele den gruppe, som ligger under overskriften “Egenkapital”, så det er mest et spørgsmål om stil og holdning

/Anette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.