Nyhedsbrev i nyt system

Jeg er ved at være godt træt af at sende nyhedsbreve ud via mit mailingprogram, for hvis der er en enkelt forsendelse til en ikke-eksisterende mailadresse, bliver hele nyhedsbrevet ikke sendt, og man skal korrigere og rette manuelt i de mange adresser. Selve udsendelsen tager en halv times tid, fordi der altid er mange ændringer.

Derfor er jeg ved at gøre klar til at bruge eBrev, som foreløbig ser ud til at virke rigtig godt, og de har også en lille kasse, altså noget html-kode, som jeg kan lægge ind, så man kan tilmelde sig fra siden her. Den kommer til at ligge fast i højremenuen på forsiden.

Inlocos nyhedsbrev nr. 14 skal sendes ud mandag, så tilmeld dig endelig på vores nye liste.

4 Replies to “Nyhedsbrev i nyt system”

  1. Man køber 500 forsendelser, altså 500 e-mails bliver sendt ud, for 60 kroner (eller mindre, hvis man ikke skal bruge statistik). Ellers koster systemet ikke mere at bruge. Det er billigt i mine øjne.

    Jeg kommer til at skrive lidt om nye kurser på http://regnskabsskolen.dk, lidt om, hvad der foregår i Inloco Regnskab, noget om nye satser for kørsel osv., når der er sådanne – frister, der skal overholdes. Ændringer eller forbedringer i de regnskabsprogrammer, vi bruger. Bogudgivelser. Altså lidt af hvert fra regnskabsafdelingen.
    :-)
    Anette

  2. PS: Udsendelsen gik godt og præcist på slaget, og de 19 adresser, som ikke umiddelbart duede, prøver eBrev to gange mere, og så sletter de dem. – Herligt ikke selv at skulle ordne den slags :-)

  3. Pingback: Ikke et ord om regnskab » Blog-arkiv » Statistik fra WP-bloggen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.