Nyhedsbrev i nyt system

Jeg er ved at være godt træt af at sende nyhedsbreve ud via mit mailingprogram, for hvis der er en enkelt forsendelse til en ikke-eksisterende mailadresse, bliver hele nyhedsbrevet ikke sendt, og man skal korrigere og rette manuelt i de mange adresser. Selve udsendelsen tager en halv times tid, fordi der altid er mange ændringer.

Derfor er jeg ved at gøre klar til at bruge eBrev, som foreløbig ser ud til at virke rigtig godt, og de har også en lille kasse, altså noget html-kode, som jeg kan lægge ind, så man kan tilmelde sig fra siden her. Den kommer til at ligge fast i højremenuen på forsiden.

Inlocos nyhedsbrev nr. 14 skal sendes ud mandag, så tilmeld dig endelig på vores nye liste.

4 kommentarer til Nyhedsbrev i nyt system

 1. Blondine 11. marts 2007 at 02:06 #

  Fortæl lidt om hvad det koster at lave sådan et nyhedsbrev og hvad vi kan forvente at læse om… be om.

 2. Anette 11. marts 2007 at 02:13 #

  Man køber 500 forsendelser, altså 500 e-mails bliver sendt ud, for 60 kroner (eller mindre, hvis man ikke skal bruge statistik). Ellers koster systemet ikke mere at bruge. Det er billigt i mine øjne.

  Jeg kommer til at skrive lidt om nye kurser på http://regnskabsskolen.dk, lidt om, hvad der foregår i Inloco Regnskab, noget om nye satser for kørsel osv., når der er sådanne – frister, der skal overholdes. Ændringer eller forbedringer i de regnskabsprogrammer, vi bruger. Bogudgivelser. Altså lidt af hvert fra regnskabsafdelingen.
  :-)
  Anette

 3. Anette 12. marts 2007 at 23:44 #

  PS: Udsendelsen gik godt og præcist på slaget, og de 19 adresser, som ikke umiddelbart duede, prøver eBrev to gange mere, og så sletter de dem. – Herligt ikke selv at skulle ordne den slags :-)

Trackbacks/Pingbacks

 1. Ikke et ord om regnskab » Blog-arkiv » Statistik fra WP-bloggen - 12. marts 2007

  […] Statecounter.com anbefales, og den har jeg lige installeret på fire blogs på et kvarters tid, og det fantastiske er, at statistikprogrammet måler “life”, så man kan allerede se, hvor mange der har besøgt siderne her til aften. Det er rigtig spændende. Ville ønske, jeg havde haft den i formiddags, præcist kl. 13.00, hvor jeg for første gang sendte nyhedsbrev ud med et nyt system (læs om det her). […]

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.