Nu får vi en regnskabsskole i Danmark

Der er alt for få bogholdere i Danmark. Og interessen for vores korte kurser er god. Der mange, som efterspørger længerevarende og mere grundige kurser, både for bogholdere – f.eks. om nye programmer – men også kontorassistenter, som godt kunne bruge at lære noget praktisk anvendeligt om bogføring og regnskaber.

Det bliver nogle af de opgaver, vi skal løse, når vi den 1. januar 2008 flytter til nye lokaler og starter Regnskabsskolen.

Det hele bliver organiseret i et aktieselskab, hvor jeg indskyder Inloco Regnskab og vil sælge aktier til interesserede i netværket. Så jeg er ved at lægge sidste hånd på en beskrivelse af hele det store projekt, som allerede er i gang – på sin egen stille måde. For lokalerne har jeg sagt ja til, alle i Inloco Regnskab glæder sig meget til de nye opgaver, og jeg selv kan slet ikke vente med at komme i gang. Det bliver SÅ spændende.

Hvis du har lyst til at høre om, hvad der sker med Inloco Regnskab, hvad Regnskabsskolen kan tilbyde dig, og hvordan det hele skrues sammen, så reserver allerede nu tirsdag, den 6. november 2007 kl. 16.00 – 18.00, hvor vi holder et stort netværkmøde om emnet. Indbydelse kommer her på bloggen i løbet af ugen – følg med i kategorien “virksomhedsomdannelse” , hvor du kan læse mine tidligere indlæg om emnet “aktieselskab”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.