Mon Mamut kan rykke på fordommene?

Det er vist ingen hemmelighed, at jeg ikke er så begejstret for det (lidt), jeg har set til regnskabsprogrammet – eller rettere: CMSsystemet med indbygget regnskabsprogram “Mamut”. Folkene bag den danske afdeling mener nok, at den beskedne udtalelse, jeg har givet dem på http://MitRegnskab.dk grundlæggende bunder i manglende kendskab og måske har de ret. Jeg er inviteret til at deltage på et af deres regnskabskurser. Og det er jeg så på vej til nu – det bliver spændende at se, hvad det munder ud i, og det passer smukt med, at jeg netop har en kunde, som skal skifte fra Summa til Mamut på grund af flerbrugerbehov og et bedre lager- og cms-modul.

2 Replies to “Mon Mamut kan rykke på fordommene?”

 1. Kære Anette!
  Jeg har truffet min beslutning i dag, jeg opgiver Mamut.
  Har brugt Summasumarum i 4 år og vældig fornøjet.
  Nu da jeg startede min afdeling i Norge, ville jeg have et særskilt Regnskabs program for Norge.
  Flere brugere, det er Norsk.
  Men jeg kan umuligt finde en ny ansat til mit firma og tekniske kompetencer og bede vedkommende om, at lave fakturaer i Mamut. Jeg har fosøgt siden slut december og truffet en beslutning i dag, 14.500DKr ud i den kolde sne.
  Nå ikke mere brok, spændende side du har og det 1. indtryk, vældig godt. Kigger nok ind igen.

  MVH
  René Lundegård

 2. Hej René

  Tak for din kommentar, det er altid godt at få nogle konkrete erfaringer med – og du er da velkommen til at kikke forbi bloggen når-som-helst. Tilmeld dig også nyhedsbrevet (øverste, højre hjørne på denne side), så holder jeg dig orienteret, når der sker noget af væsentlig betydning for selvstændige erhvervsdrivende inden for skatte-, moms-, administrations- og lønområdet.

  Dbh
  Anette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.