Kronprinsessen, bObles og bogholderens glæde

Den største fornøjelse ved at være bogholder/regnskabschef/økonomimedarbejder i et servicefirma som Inloco Regnskab er at være med på sidelinjen i små virksomheder, som bliver til store successer. Hos os, hvor fleste af vores kunder er iværksættere, er det en del af hverdagen at tale om, hvordan vores forskellige kunder udvikler sig med lynets hastighed, med overraskende resultater og ved hjælpe af hidtil utænkte ideer. Vi bliver dygtige til at håndtere vækst :-), for ind imellem går det meget, meget stærkt.

Iværk07 var der mange af vores kunder og samarbejdspartnere, som holdt foredrag, havde stand eller på anden måde bidrog aktivt. Flere af dem har vi fulgt siden de var bittesmå – og nu er de så enten i “standstørrelse” eller har gjort sig så positivt bemærket, at de bliver holdt frem som eksempel.

Bag hver eneste succes er der mindst en person, som har udvist stor tro, viljestyrke og mod. For nogle går det let, for mange er der megen modvind og perioder med storm, men ukuelige sjæle klarer skærerne, og det afføder stor respekt. Og når så alt det hårde arbejde ender med smukke resultater, er det så velfortjent. Bedre kunder kan man ikke have.

I dag havde bObles besøg af Kronprinsessen, se billederne på TV2s hjemmeside (billede 3 og 4). Ikke et besøg her i Danmark, men i forbindelse med kronprinseparrets reklamefremstød for danske virksomheder i USA. Og det er netop et af de markeder, hvor bObles populære børnemøbler er ved at blive meget populære. Meget kvalificeret reklamearbejde fra det meget unge firmas side. Det ender med, at de skal have en hel regnskabsafdeling, hvis det fortsætter sådan.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.