Kender du en god iværksætterblog (eller iværksætter blog)?

For lige at følge op på mit indlæg tidligere på aftenen, så kunne det da være fint med en liste af inspirerende iværksætterblogs, iværksætterfora og lignende.

Jeg lægger ud med:

http://amino.dk  som nok er min absolutte favorit. Et forum, hvor der virkelig sker ting og sager.

http://www.difblog.dk/ som er Dansk Iværksætterforenings blog. Har dog den ulempe, at ikke alle medlemmer kan skrive. Men der kommer jævnligt nyheder på der, som er af almen interesser. Medlemmerne får bloggen tilsendt som blogmail, det er en meget god ide.

http://studievirk.dk/ er en blog for DIFs studevirksomhedsgruppe. Der har været en række rigtig gode initiativer, men dagligdagen er noget præget af gentagelser af DIFs blog.

Iværksætterblog fra autentiske iværksættere: Da venter jeg mig meget af Brian Frænde, men lad os nu se, hvad det bliver til, bloggen er helt ny og der er kun to indlæg d.d. Men måske er der spændende ting i vente fra http://www.fraende.dk/

http://www.abeloneglahn.dk/ er en god blog om kommunikation, herunder blogging af Abelone Glahn. Hun arbejder meget med mikrovirksomheder, som der jo bliver flere og flere af.

Har du andre forslag?

4 Replies to “Kender du en god iværksætterblog (eller iværksætter blog)?”

 1. Hej Anette, og mange tak for linket ;) ..

  Der er ved at være en god stak indlæg på min iværksætterblog på http://www.fraende.dk, tror der er ved at være en 10-stykker, så håber du kan lide dem :D ..

  Skal selv liiige til at kigge mig lidt omkring her på din blog ;).

 2. Kære Annette,

  Tak for omtale og pæne ord om DIFblog+StudieVirk. Her et par linjer om bloggene:

  DIFblog
  Vores forretningsblog , hvor vi bringer iværksætterhistorier og aktuelle iværksætternyheder af bred interesse. På DIFblog bringer vi alle hverdage nyt fra IværksætterDanmark – med fokus på SAMSPILET mellem iværksættere, kapitalen, uddannelsesinstitutionerne, det offentlige, de faglige organisationer og ikke mindst det veletablerede erhvervsliv.

  StudieVirk
  Vores blog for entreprenante studerende og aktørerne omkring dem. Vi blogger for at motivere/kvalificere studerende til at starte selv, mens de læser. Og for at sprede viden, erfaring og relationer mellem etablerede studievirksomheder (og deres universiteter).

  Ja, noget af indholdet på DIFblog er også relevant for de studerende på StudieVirk – og det er jo to forskellige målgrupper. Inspireret af din kritik “crossblogger” vi nu i højere grad mellem de to blogs.

  Vi opfordrer alle iværksættere – kommende som etablerede – og aktører omkring iværksætteriet til at kommentere frisk på indlæggene. Inputs til er velkomne til mbegge blogs.

  Vh. Martin
  Blogredaktør, DIFblog og StudieVirk

  PS! Og tak til Michael for at åbne min horisont til internationale iværksætterblogs.

 3. Hov.. gammelt indlæg, men hvorfor kan man ikke genoplive den igen ;-)..
  Min iværksætter blog startede jo også tilbage i juli sidste år, snart et år gammelt…

  over 250 artikler efterhånden, så lidt er der at gå efter ;-)

  link til bloggen – http://brian.brandt-madsen.com

  mvh Brian Brandt

 4. Ja, Brians ovennævne blog har efterhånden en stor mængde gode artikler, så den kan jeg godt anbefale, at man kikker forbi.

  :-) Anette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.