Individuelt bogføringskursus?

Kære Anette.
Jeg har gået og ventet på et nyhedsbrev, for jeg har bare så MEGET brug for et regnskabskursus, for at blive i stand til at lave mit regnskab på SummaSumarum. Min datter har hjulpet mig på vej med momsregnskabet hvert kvartal, men hun har jo en masse andet at se til, så jeg har brug for selv at blive bedre og mere sikker. Har du fortsat et kursus for mig og “min type” = mindre virksomhed, som gerne vil have orden i tingene og føle sig på højde med det der kræves? På forhånd tak for dit svar.
Med venlig hilsen Jette

Kære Jette

Ja, vi sendte jo nyhedsbrev ud i går (til læsere: Man tilmelder sig på forsiden et stykke nede i den højre sidebar). Når du allerede har bogført noget, er det ikke sikkert, at et begynderkursus er noget for dig. Jeg vil foreslå, at du kommer ind en dag og taler med Lone og mig, og vi så sammen lægger en plan, så der kommer struktur og orden i det hele. Kan du ikke lige sende en mail til lone @ inloco.dk eller ringe på 33330102, så finder hun et tidspunkt, hvor vi alle kan.

I Inloco Regnskab har rigtig mange forskellige ordninger: Kurser, individuel undervisning, bogfør-med-aftaler, bogføring som outsourcing og hotline. Så vi finder helt sikkert også noget, som passer dig.

2 Replies to “Individuelt bogføringskursus?”

 1. Kære Annette,

  Jeg så på forsiden af din blog, at I også har et 20 dages diplomkursus i bogholderi, men kan ikke finde noget om dette på regnskabsskolen.dk?

  Er det udgået?

  Mvh
  Hanne

 2. Kære Hanne

  Nej – vi har taget forskud på glæderne ved at fortælle om kurset, selvom det først starter, når vi flytter til vores dejlige, nye lokaler i 2008.

  Vi holder et stort netværksmøde, hvor du bl.a. kan høre om kurset, som er en meget vigtig del af vores nye forretningsplan. Invitationen kan hentes via dette link:

  https://anettesand.dk/20071106inv.pdf

  Mange hilsner
  Anette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.