Hvor meget er din blog værd?

Ja, for mig er bloggen her meget værd, jeg har megen glæde af den kommunikation og kontakt, jeg får med de, der læser. Og jeg bruger den til opbevaring af forskelligt materiale, som jeg eller Inlocos medarbejdere kan få brug for, når vi f.eks. er ude hos kunder.

Man kan jo måle på forskellig måde, og jeg har aldrig overvejet, at bloggen kunne have en værdi målt i kroner og ører, før jeg så følgende hos en anden blogger – og så selvfølgelig også har lavet en test for mig selv:


My blog is worth $7,903.56.
How much is your blog worth?

Lige i øjeblikket skulle bloggen være knap 8000$ værd. Men det ville jeg nu ikke sælge den for. Men det er jo meget sjovt at overveje. Jeg har også testet andre blogs, og det ser ikke ud til, at Technokrati og jeg er enige om, hvad der er noget værd.. Men overvejelsen er interessant. Hvad synes du, din blog er værd?

2 Replies to “Hvor meget er din blog værd?”

  1. Det er en sjov ting den der… men jeg tror ikke den har alle kriterier med… Den regner vist kun ud hvor mange indgående links man har igennem technorati netværket…
    Fx. har jeg på min blog over 100 indlæg, men stadig kun omkring 10 indgående links fra technorati.. derfor er min blog kun omkring 3000 dollars værd…
    Så har jeg set en blog, hvor der er omkring 50 indlæg, men med cirka 20 indgående, og den er over dobbelt så meget værd..
    Men det er da sjovt.. rundt om på nettet har jeg set en blog være over 1 million værd… så er det jo pludselig sjovt og så burde man måske overveje at sælge ;-) !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.