Fem intromøder i Inloco Regnskab i efteråret

Bogfør-selv eller outsource? Det kan man hurtigt blive i tvivl om, når man starter sin egen virksomhed.

På den ene side har de fleste iværksættere heldigvis lynende travlt med udadvendte aktiviteter som salg og kontakt med kunder – og synes, det vil være dejligt overhovedet ikke at skulle koncentrere sig om det administrative/kedelige/regnskabsmæssige.

På den anden side er der vist ingen tvivl om, at man bliver bedre til at drive sin virksomhed, hvis man har et grundigt indblik i regnskaberne. Og for de helt nystartede vil det gerne sige at have fingrene helt nede i den konkrete bogføring.

Det er et af de emner, som vi vil tage op på de månedlige intromøder her i efteråret. Møderne er gratis for nye iværksættere og varer et par timer. Der bliver mulighed for at stille spørgsmål om alt muligt vedrørende regnskab og bogholderi – herunder valg af regnskabsprogram, forventede omkostninger, metoder og naturligvis hvad Inloco Regnskab eller Regnskabsskolen kan tilbyde i den anledning.

Efterårets datoer er:

13. august 2007
3. september 2007
1. oktober 2007
12. november 2007
3. december 2007 – alle dage kl. 17.00

Tilmelding nødvendig – skriv til intro@inloco.dk eller ring til os på 3333 0102. Møderne afholdes hos Inloco Regnskab, Gråbrødretorv 1, 1., København K.

Trackbacks/Pingbacks

 1. Inloco regnskab holder gratis bogføringsmøder - 28. september 2007

  […] Intromøder hos Inloco Regnskab […]

 2. Almindelig Sund Fornuft » Blog-arkiv » Regnskab for iværksættere - spørg om alt - 6. oktober 2007

  […] Se datoerne her. […]

 3. Hvad er reklame - hvad er repræsentation? - Inloco - 16. oktober 2007

  […] Nogle arrangementer går dog som reklameudgift: Hvis serveringen er beskeden og reklameværdien høj. F.eks. kaffe og småkager til alle kunder på udsalgets 1. dag eller generelle informationsmøder, hvor der bydes på en forfriskning: 100% fradrag. Det beskedne traktement, som jeg serverer på informationsmøderne i Inloco, er fradragsberettiget, fordi møderne er offentligt annonceret, alle er velkomne, og målgruppen er nye kunder. […]

 4. Intomøde om regnskab for nye iværksættere | Almindelig Sund Fornuft - 17. oktober 2007

  […] møde er den 13. august kl. 17.00. Det er gratis at deltage men tilmelding er nødvendig. Læs mere her. Gemt i: Arrangementer, Blog, Inloco Regnskab og kurser, Iværksætter, Regnskab og bogføring, […]

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.