Elendig revisor – hvad skal jeg gøre?

Hej Anette. Jeg følger med på din blog og håber, at du også kan få tid til at svare mig, for jeg har et stort problem. Min revisor og jeg kan slet ikke sammen. Han får mine bilag hvert kvartal, men jeg får aldrig noget tilbage andet end et momstal. Sidst bad jeg om at få en økonomisk oversigt, fordi jeg har betalt meget lidt i skat i år og derfor måske bør indbetale noget ekstra inden nytår. Det viser sig så, at det kan jeg ikke få, fordi regnskabet som sådan ikke er lavet. Det er kun momsen, der er beregnet. Jeg vil skifte til årsskiftet, men da jeg bor i Skanderborg skal det være en her i nærheden. Kender nu nogen? Og hvordan får jeg sagt det til min gamle revisor. Jeg har betalt 1.500 pr. kvartal for at få mine momstal og han har alle mine bilag.

Det lyder ikke godt, og du skal klart skifte. Spørgsmålet er, om det skal ske nu og med det samme, eller om du skal vente, nu vi er så langt henne i året. Hvis dit tilbud på årsregnskab og selvangivelse er rimeligt, fordi revisoren nu har haft momsregnskabet også, kan du vælge at vente. Ellers skal du skifte pr. 3. kvartal.

Hvis du synes, det er ubehageligt at tale med revisoren, kan din nye bogholder nok hjælpe dig. (Ellers kan jeg, selvom jeg ikke skal bogføre for dig!) Jeg kender ikke nogen bogholder i Skanderborg, prøv evt. at spørge på http://amino.dk – der er mange regnskabsfolk derinde.

Inloco Regnskabs hjemmeside er der en tjekliste, som er god, når man står for at skulle skifte bogholder/revisor. Tjeklisten er her.

Jeg håber, du finder en god løsning, ellers må du vende tilbage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.