Bloggen er opgraderet til WP 2.3

Jeg har fået hjælp til opgradering af bloggen hen over natten – og som det vil fremgå, har det medført visse fejl i layoutet – jeg skal ind og ændre i nogle billedfiler, for at få det hele til at passe sammen igen. Hav tålmodighed!

31 Replies to “Bloggen er opgraderet til WP 2.3”

 1. Hvordan lærer jeg noget om blogging? Er der nogen der kender til kurser, artikler på nettet eller lignende?

 2. Super ! Der er kommet nogle uundværlige funktioner i 2.3 versionen, som har været længe ventet, for mange af os.

  Rigtig god blog i øvrigt :-)..

 3. Den opdatering har været ventet længe for mit vedkommende.! Bare det 99,9% foregår internt i admin-systemet nu, er både tidsbesparende og meget mere brugervenligt. :-)

 4. Den opdatering har været ventet længe for mit vedkommende.! Bare det at 99,9% af alle ens aktioner foregår internt i admin-systemet, er både tidsbesparende og meget mere brugervenligt. :-)

 5. Opdateringen er altid det værste ved at have en blog, for mig ender det altid med der er mindst en der syntes den skal drille lidt, og så kan jeg sidde og bruge flere timer på at forsøge at rette fejlen igen.

  Men godt din opdatering lykkes :)

 6. Jeg synes ikke opdateringer er et problem, når man arbejder i wordpress. Det er så let at gå til, og det eneste man efterfølgende skal gøre, er at installere den danske sprogpakke :) Virkelig dejligt.

 7. @mikkel J.: Det kommer sgu an på hvem der har lavet din side; sidste wp-opdatering medførte både hårudrivning og programmørskifte herhjemme…

 8. Hvis man bare husker at tage en backup af databasen kan det aldrig gå helt galt. Jeg synes nu aldrig der har været bøvl med opdateringen af wordpress.

 9. Rodede med en gammel installation af WP og faldt over dette indlæg.. Godt at se jeg ikke er den eneste der har haft bøvl med det her :-)

 10. Hej Annette

  Håber du har fået løst problemet. Jeg har selv prøvet det og selvom WP er super god, så er der ind i mellem en del der ikke virker når man opgraderer til en ny version. Jeg synes det er lidt ærgerligt, men fandt ud af at hjemmelavede temaer ikke altid hjælper, så godt man tror. Jeg bruger selv et der er købt. Så er det dem der har problemet :-)

 11. Jeg har dette site http://www.e-rabatkoder.dk, 2 gange er jeg kommet til at opdatere WP, efterfølgende måtte jeg bruge al for lang tid på at rette sitet tilbage. Nu er jeg begyndt at få tilsendt backup hver uge, så hvis jeg laver den fejl igen, så kan jeg i det mindste hurtigt få mit site tilbage, dog har jeg mistet op til en uges arbejde, men det er bedre end at sitet er nede i 4 dage

 12. Det er en rigtig spændende blog at følge med på, hvor jeg personligt selv, har fået svar på mange spørgsmål, som jeg var i tvivl om. :)
  Tusind tak for det. :)

 13. Ja for søren da. Godt du fik opdateret den.! Vi laver også backup af det helt. hver halve time køre databasen sig selv over på en anden maskine. Så er der styr på det, hvis det værst tænkelige skulle ske!
  Tusind tak for det. :) Kh. Jannie.

 14. Et godt råd er altid at tage backup, inden man opdaterer enten WordPress eller plugins. Med seneste version 5.5 af WordPress kan man faktisk sætte plugins til at auto-opdatere, men erfaringen siger, at det altså nogen gange går galt.
  Mvh Bo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.