Advokatbogholderi: Nyt kursus på regnskabsskolen.dk

Vi har fået et par forespørgsler, og mere skal der jo nogle gange ikke til: Derfor starter Inloco ny nogle nye branchekurser: Bogholderi med SummaSummarum for advokater, advokatsekretærer og bogholdere, som skal arbejde med advokatbogholderi.

Det helt særlige ved advokaternes bogholderier er, at reglerne for bogføring af klientkonti (penge, som administreres for en klient) er meget præcise og skrappe – og med god grund. Så ud over den almindelige bogføring, skal der i advokatbogholderiet være flere debitor/kreditorsamlekonti, så tingene kan adskilles, afstemmes og dokumenteres.

Første kursus er den 23. maj.

4 kommentarer til Advokatbogholderi: Nyt kursus på regnskabsskolen.dk

 1. Maria 27. maj 2009 at 11:07 #

  Jeg vil gerne høre om i afholder flere kurser omkring advokatbogholderi, klientkontoregler og hvidvaskning. Jeg er meget interesseret i et kursus. Min baggrund er advokatsekretær og det sidste år bogholder i et advokatfirma.

  Mvh
  Maria

 2. Anette 7. august 2009 at 14:51 #

  I øjeblikket er der desværre ikke interesse nok til at gennemføre programsatte kurser – men hvis du ringer til mig, kan det være, vi kan finde ud af noget alligevel.

 3. heidi 25. maj 2011 at 21:46 #

  Er der nogle kurser indenfor advokatbogholderi? Har bagggrund som advokatsekretær og bogholder i en privat virksomhed.

 4. Anette Sand 27. maj 2011 at 10:34 #

  Hej Heidi

  Desværre har Regnskabsskolen ikke aktuelt nogle kurser i advokatbogholderi. Vi har forsøgt, men der var to forhindringer: Dels fik vi ikke kursister nok og dels viste det sig, at advokaterne bruger en række forskellige programmer til klientkonti mv., så det var svært at lave noget standardiseret for alle (og vi opgav så, da kursistantallet var for lille).

  Dbh
  Anette

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.