Advokatbogholderi: Nyt kursus på regnskabsskolen.dk

Vi har fået et par forespørgsler, og mere skal der jo nogle gange ikke til: Derfor starter Inloco ny nogle nye branchekurser: Bogholderi med SummaSummarum for advokater, advokatsekretærer og bogholdere, som skal arbejde med advokatbogholderi.

Det helt særlige ved advokaternes bogholderier er, at reglerne for bogføring af klientkonti (penge, som administreres for en klient) er meget præcise og skrappe – og med god grund. Så ud over den almindelige bogføring, skal der i advokatbogholderiet være flere debitor/kreditorsamlekonti, så tingene kan adskilles, afstemmes og dokumenteres.

Første kursus er den 23. maj.

4 Replies to “Advokatbogholderi: Nyt kursus på regnskabsskolen.dk”

 1. Jeg vil gerne høre om i afholder flere kurser omkring advokatbogholderi, klientkontoregler og hvidvaskning. Jeg er meget interesseret i et kursus. Min baggrund er advokatsekretær og det sidste år bogholder i et advokatfirma.

  Mvh
  Maria

 2. I øjeblikket er der desværre ikke interesse nok til at gennemføre programsatte kurser – men hvis du ringer til mig, kan det være, vi kan finde ud af noget alligevel.

 3. Er der nogle kurser indenfor advokatbogholderi? Har bagggrund som advokatsekretær og bogholder i en privat virksomhed.

 4. Hej Heidi

  Desværre har Regnskabsskolen ikke aktuelt nogle kurser i advokatbogholderi. Vi har forsøgt, men der var to forhindringer: Dels fik vi ikke kursister nok og dels viste det sig, at advokaterne bruger en række forskellige programmer til klientkonti mv., så det var svært at lave noget standardiseret for alle (og vi opgav så, da kursistantallet var for lille).

  Dbh
  Anette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.