SummaSummarum – sikkerhedskopiering af formularer

Jeg tror, der er en fejl i SummaSummarum, for jeg har taget en sikkerhedskopi, inden jeg skulle skifte computer, og nu har jeg installeret det på den nye, og så virker det ikke. Regnskabet er der, men jeg kan ikke finde mine fakturaer og rykkere.

Der er ikke noget galt med din sikkerhedskopi. Når du tager en sikkerhedskopi, omfatter den kun data i regnskabet og ikke formularer – det vil sige fakturaer og andre designs, du har lavet i formulardesigneren. Dem skal man flytte manuelt.

Sådan gør man: Du finder den mappe, du har installeret SummaSummarum i på den gamle PC-er. (Typisk: på C-drevet i mappen programmer eller program files.) Denne mappe åbner du. Der ligger alt materialet. Du vælger den mappe, som hedder “Formularer” og kopierer hele mappen til en USB-stick eller noget andet, du kan bruge på den nye PC-er.

Så åbner du din nye PC-er. Og finder den mappe, hvor du har installeret SummaSummarum i. Og indsætter den kopierede mappe “Formularer” i stedet for den mappe, der er der i forvejen.

Du kan også vælge at åbne mappen Formularer i den gamle computer og vælge nogle af de formularer, du har lavet, og lægge dem ind i formularmappen på den nye PC-er.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.