PDF’ere

Jeg troede, at SummaSummarum kunne udskrive fakturaer til at maile, men de bliver meget grimme, der er ikke logo med eller nogetsomhelst. Vil det sige, at jeg skal udskrive mine fakturaer på papir?

Ja, træerne vokser ikke ind i himlen, som man plejer at sige. SummaSummarums e-mailfakturaer er klartekst, og derfor kun anvendelige i nogle situationer. Det, du kan gøre, er at installere en pdf-printer på din computer. Når du så udskriver på pdf-printeren, gemmes der et pdf-dokument f.eks. på dit skrivebord, og det kan du så vedhæfte en mail.

Du kan hente en her (og vær opmærksom på, at du skal intallere to ting: Både printeren og converteren). Det er den bedste gratis på markedet, fordi der ikke er skjulte vandmærker, f.eks. reklamer for firmaet, eller andre ting i dine pdf-ere.

http://www.cutepdf.com/Products/CutePDF/writer.asp

4 Replies to “PDF’ere”

 1. Hej Anette

  Jeg vil godt anbefale eDocPrinter PDF Pro fra http://www.pdfprinter.dk
  Den er ikke gratis, men tilgengæld kan man ligge skjulte kommandoer ind i sin SummaSummarum udskrift.

  Eks. når jeg udskriver en faktura, gemmes den automatisk det rigtige sted i mine dokumenter, åbner en forudfyldt e-mail med faktura’en vedhæftet, samt åbner faktura’en på skærmen så jeg kan checke den efter.

 2. Hej,

  Jeg bruger selv PDFCreater som jeg synes er rigtig god. Istedet for at skrive ud printeren, vælger man bare PDFCreator i printerlisten. PDFCreator fungerer som en printer, og du kan derfor bruge den i alle dine programmer, som du normalt skriver ud fra. Eks. Office.

  Hent den her, det er ganske gratis: http://sourceforge.net/projects/pdfcreator/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.