100 spørgsmål om årsregnskab og selvangivelse

– mindst! DANA-foredraget her til aften var en strålende succés, som endnu engang bekræfter, at iværksættere er ildsjæle, som starter fantastiske projekter og initativrige og målrettede virksomheder. Og som har hundredevis af spørgsmål, når tiden er kommet til det første årsregnskab.

Der var knap 40 tilstedeværende, og dermed var mit forberedte materiale i 36 eksemplarer næsten nok. Materialet var den udvidede selvangivelse, som vi efter bedste evne forsøgte af afmystificere – herunder en grundig gennemgang af “balancesum”, som af uransagelige årsager er smuttet ind som et punkt på selvangivelsen, selvom der bare burde have stået “aktiver i alt”.

Ellers drejede mange af spørgsmålene sig om de urimelige og dårligt formulerede regler omkring telefoner som blandet driftsmiddel, lokaleudgifter, repræsentation, rejser og om, hvad SKAT i øvrigt spørger om, når man bliver udtaget til kontrol.

Så herfra: Tak for i dag, det var en fornøjelse.

, , , ,

3 kommentarer til 100 spørgsmål om årsregnskab og selvangivelse

 1. johnni 24. april 2007 at 21:21 #

  hejsa

  jeg vil bare sige tak for et super arrangement igår.det var super.vi har
  været til det samme hos “skat” men det var kedeligt..du har en super måde at
  lære fra dig på.og er hele tiden glad og smilende.

 2. Srdjan Stojadinovic 24. april 2007 at 21:47 #

  Hej!
  Alletiders arrangement. Din (Anettes) oplæg var for 13-tal, og jeg fin meget ud af det selvom jeg kendte en del af tingene. Den time som jeg har været hos dig til bogføringsundervisning (2004) har givet mig virkelig mod på at prøve selv af bogføre mine bilag med succes.
  Mange tak!!!
  Hilsen Srdjan Stojadinovic
  dbSolutions Aps
  http://dbsolutions.dk

Trackbacks/Pingbacks

 1. København: DANA-arrangement om økonomi og regnskab | Anette Sand A/S - 10. april 2008

  […] 2008, hvor jeg skal fortælle om hvad man kan, må og skal med regnskab og økonomi. Vi har afholdt tilsvarende arrangementer tidligere, og det plejer at være rigtig […]

Skriv et svar